Tandem Device Updater

Basal-IQ-Teknik

Software Updates

Tandem utvecklar noggrant mjukvaruuppdateringar för att säkerställa din säkerhet och tillfredsställelse. Läs igenom instruktionerna och ta dig tid att förstå de nya funktionerna innan du börjar uppdateringen.

Vad ingår

Den här uppdateringen lägger till Basal-IQ ™ -teknologin till din pump, vilket hjälper till att minska frekvensen och varaktigheten av händelser med låg glukos genom att förutsäga glukosnivåer 30 minuter framåt och stoppa doseringen om de förväntas sjunka under 80 mg / dL (4,4 mmol / L ). Doseringen återupptas så snart sensorglukosvärdet börjar stiga.

Behörighet för uppdatering

Den här uppdateringen kan kräva ett recept och du måste genomföra utbildningen innan du kan få det unika uppdaterings-ID som behövs för att uppdatera din t:slim X2™ -insulinpump. Om du har slutfört utbildningen och inte fått din kod eller är osäker på om din pump är berättigad till den här uppdateringen, kontakta din lokala tekniska kundsupport.

Basal-IQ Technology with Dexcom G6 CGM
Phone

Kontakta din lokala tekniska kundsupport för att avgöra om din pump är berättigad till en uppdatering.

Uppdatera din pump

Här är de tre enkla stegen för att uppdatera programvaran på din t:slim X2-insulinpump:

1

Innan Du Börjar

Basal-IQ-teknologin fungerar endast med Dexcom G6 kontinuerlig glukosmonitor (CGM). Din t:slim X2-insulinpump kommer inte längre att vara kompatibel med Dexcom G5 Mobile CGM efter denna uppdatering. Om du har G5-tillbehör som du planerar att använda rekommenderar vi att du väntar med den här uppdateringen tills du är redo att byta till det nya Dexcom G6 CGM-systemet.

Se användarhandboken för Tandem Device Updater och ha följande till hands:

• Ditt uppdaterings-ID. Om du inte kan hitta ditt uppdaterings-ID, kontakta din lokala tekniska kundsupport.
  • Ett backup-alternativ för tillförsel av insulin, till exempel en spruta och snabbverkande insulin, om det skulle bli några problem med att uppdatera din insulinpump. Dessa artiklar bör ingå i ditt nödkit som du alltid ska ha med dig.
  • Din blodsockermätare så att du kan kontrollera ditt BG innan du börjar uppdateringen.
  • En lämplig tidpunkt att stoppa all tillförsel av insulin, koppla bort ditt infusionsset och ta bort din reservoar. Vi rekommenderar att du utför uppdateringen när du är redo att byta reservoar.
  • En dator med internetanslutning. Om du använder en bärbar dator ska du se till att den förblir ansluten till ett vägguttag under den halvtimmen det tar för att slutföra programvaruuppdateringen.
2

Installera Tandem device Updater

3

Uppdatera Din Enhet

Tandem Device Updater bör starta automatiskt när du installerat den på din dator. Följ anvisningarna för att uppdatera din t:slim X2-insulinpump.

Om Tandem Device Updater stöter på ett villkor som inte tillåter dig att fortsätta, ser du ett felmeddelande på datorskärmen. Följ instruktionerna på skärmen för att lösa felet och fortsätt med din uppdatering eller kontakta din lokala Tandem tekniska kundsupport. Om du har problem med att ansluta din pump eller starta en uppdatering, se avsnittet Felsökning i användarhandboken för Tandem Device Updater.

Download

Ladda ner Tandem Device Updater

Tandem Device Updater är ett program som körs på din dator och låter dig uppdatera programvaran på din pump.