Tandem Device Updater

Basal-IQ-Technologie

Software Updates

Tandem ontwikkelt met de grootste zorg software updates om jouw veiligheid en tevredenheid te verzekeren. Gelieve de instructies na te kijken en de tijd te nemen om de nieuwe opties te begrijpen, voordat je begint met de update.

Wat te verwachten

Deze update voegt Basal-IQ™ technologie aan je pomp toe, die helpt om de frequentie en duur van lage glucose evenementen te verminderen door glucose levels 30 minuten van tevoren te voorspellen en insulinetoediening stop te zetten indien verwacht wordt onder de 80 mg/dL (4.4 mmol/L) te zakken. Insulinetoediening wordt hervat vanaf het moment dat de sensor glucosewaarden opnieuw beginnen te stijgen.

Geschiktheid van update

Deze update kan een voorschrift vereisen en je zal de training moeten voltooien vooraleer je de unieke Update ID kan ontvangen, nodig om je t:slim X2™ Insulinepomp te updaten. Indien je het trainingsproces hebt voltooid en je geen code hebt ontvangen of je bent niet zeker of je pomp geschikt is voor deze update, gelieve de lokale klantendienst voor technische ondersteuning te contacteren.

Basal-IQ Technology with Dexcom G6 CGM
Phone

Contacteer je lokale klantendienst voor technische ondersteuning om te bepalen of je pomp geschikt is voor een update.

Update je pomp

Hieronder vind je de drie eenvoudige stappen om de software op je t:slim X2 Insulinepomp te updaten:

1

Voor Je Begint

Basal-IQ technology werkt enkel met de Dexcom G6 continue glucose monitor (CGM). Je t:slim X2 Insulinepomp zal niet langer compatibel zijn met Dexcom G5 Mobile CGM na deze update. Indien je nog het G5 CGM systeem wenst te gebruiken, raden we aan om deze update uit te stellen totdat je klaar bent om over te schakelen naar het nieuwe Dexcom G6 CGM systeem.

Gelieve de Tandem Device Updater Gebruikershandleiding te raadplegen en houd het volgende bij de hand:

• Je Update ID. Indien je je Update ID niet vindt, contacteer je lokale klantendienst voor technische ondersteuning.
  • Een back-up voor je insulinetoediening, zoals een spuit en snelwerkende insuline, voor het geval er problemen zouden optreden tijdens het updaten van je insulinepomp. Deze items zouden onderdeel moeten zijn van je noodpakket en zou je altijd bij je moeten hebben.
  • Je bloedglucosemeter, zodat je je bloedglucose kan checken vooraleer te starten met de update.
  • Een goed tijdstip om alle insulinetoediening te stoppen. Maak je infusieset los en verwijder je cartridge. We raden aan om de update uit te voeren wanneer je klaar bent om je cartridge te wisselen.
  • Een computer met internetconnectie. Indien je een laptop gebruikt, verzeker dat deze blijft ingestoken in het stopcontact tijdens het halfuur dat deze update zal nodig hebben.
2

Install Tandem Device Updater

3

Update Je Device

De Tandem Device Updater zou automatisch moeten starten na installatie op je computer. Volg de aanwijzingen om je t:slim X2 Insulinepomp te updaten.

Indien de Tandem Device Updater een situatie aantreft, die je niet toelaat om verder te gaan, zal je een foutmelding zien op je beeldscherm. Volg de instructies op het scherm om het probleem op te lossen en ga verder met je update, of contacteer je lokale klantendienst voor technische ondersteuning. Indien je problemen hebt om je pomp te connecteren of een update te starten, kijk in de ‘Troubleshooting’ sectie van de Tandem Device Updater Gebruikershandleiding.

Download

Download Updater

De Tandem Device Updater is een softwareprogramma op je computer dat je toelaat om de software op je pomp te updaten.