Brittney, diagnostiserad 2008

Tandem Device Updater The Pumpen som blir uppdaterad, inte föråldrad

Uppdatera programvaran i din insulinpump utan att behöva köpa en ny enhet (omfattas av garantin)*

Diabetestekniken utvecklas i snabb takt. Programvaruuppdateringar under den fyraåriga garantin för en Tandem Diabetes Care-insulinpump ger pumpanvändaren möjlighet att lägga till nya funktioner, när de är tillgängliga, till sin insulinpump när det passar honom eller henne.

Så här fungerar det

När alla inledande steg är slutförda ansluter du insulinpumpen till en kompatibel dator och startar applikationen Tandem Device Updater.

Updating Software

Tillgängliga uppdateringar

Ta hjälp av kundsupporten för att ta reda på vilka programvaruversioner som finns tillgängliga för din pump, lära dig om potentiella krav och bekräfta behörighet för uppdatering.
Kontakta supporten

Ladda ner Updater

Du kan uppdatera pumpens programvara med applikationen Tandem Device Updater på din dator. Om den redan är installerat ska du ladda ner den igen för att säkerställa att du har den senaste versionen.